28 maart , 2024

Vraag gratis Olli 01 sample aan

Zoals u wellicht mee heeft gekregen, werd van 14-16 maart j.l. de InHouse beurs in Bochum (D) georganiseerd. We zijn verheugd over het grote aantal bezoekers en hebben zeer veel inhoudelijk interessante gesprekken mogen voeren.

Deze beurs wordt tweejaarlijks door de textiel groothandel ‘L- Shop Team’ georganiseerd. Aangezien zij dit jaar 20 jaar onze kwalitatief hoogwaardige producten in Europa vertegenwoordigen, was het een perfect moment om dit vieren. Deze op textiel georiënteerde beurs is een unieke gelegenheid om kennis te maken met ons familiebedrijf en de kwaliteit van onze producten.

Anders dan via internet en catalogi, kunnen bezoekers onze producten hier vastpakken en de kwaliteit ervan voelen. Hierop kwamen uitzonderlijk veel positieve reacties. In het bijzonder onze nieuwe lijn babykleding die we in 2023 hebben geïntroduceerd trok veel aandacht. Daar dat niet iedereen in staat was de beurs te bezoeken, geven we u nu ook de kans om een bij uw volgende bestelling een gratis sample van onze Olli 01 slab in het wit te ontvangen. Zo kunt ook u onze prachtige kwaliteit 100% biologische katoen in 220 gram interlock ervaren en testen.

Wees er echter snel bij, want deze mogelijkheid is beschikbaar zolang de beschikbare sample voorraad strekt: OP=OP (maximaal 1 per klant).

Nieuwsgierig naar de interlock kwaliteit van ons baby textiel?

We stellen kosteloos een sample beschikbaar, die eenvoudig met uw bestelling mee verzonden kan worden. Geef bij het Afrekenen in de opmerkingen aan dat u graag een sample van Olli 01 wilt ontvangen.

Heeft u geen bestelling, maar bent u toch nieuwsgierig, dan kunt u ook via de mail een sample van Olli 01 aanvragen. Hiervoor vragen we wel een bedrag van € 4,25 voor de verzendkosten.

Via mail sample aanvragen