Halink Groothandel B.V. neemt deel aan de Leveranciersdagen in Houten op 6 en 7 september

30 mei , 2023

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Halink zal deelnemen aan de aankomende Leveranciersdagen in Houten, op 6 en 7 september. Dit prestigieuze evenement biedt ons de ideale gelegenheid om onze nieuwste collectie te presenteren en onze gewaardeerde klanten op de hoogte te brengen van spannende ontwikkelingen.

We zijn verheugd te melden dat onze nieuwste producten nu al leverbaar zijn! Tijdens de beurs zullen we deze producten tonen, zodat u als eerste kennis kunt maken met onze nieuwe collectie.

Bovendien zullen we onze klanten informeren over enkele opwindende updates, waaronder een gloednieuwe catalogus, een vernieuwde website met verbeterde functies en gebruiksvriendelijkheid, en een nieuw keurmerk dat ons toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid onderstreept.

Ons gepassioneerde team staat klaar om u persoonlijk te begroeten op onze stand en al uw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om een maatwerkoplossing of gewoon om inspiratie op te doen voor uw assortiment, wij helpen u graag verder.

Mis deze kans niet om als eerste een glimp op te vangen van wat Halink te bieden heeft! We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Leveranciersdagen in Houten.

Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten

Standnummer: 739

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers via e-mail info@halink.nl

We hopen u daar te zien!

Met vriendelijke groet,

Het team van Halink Groothandel B.V.